الاثنين، 24 مارس 2014

اروع طريقة لعمل البيكاتا بالمشروم


اروع طريقة لعمل البيكاتا بالمشروم







الاكله دى ممكن تتقدم مع رز ابيض او مكرونة شرايح وده كمان

بيكون الصوص الابيض اللى بيتحط على المكرونة الشرايح، بتكفي 4 اشخاص,وقت التحضير اقل من ساعة




مقادير الاكلة



نص او كيلو بوفتيك لحمة او بانيه فراخ يتبل بملح وفلفل وعصرة نص لمونة

مشروم طازة مقطع

علبه كريمة لبانى للطهى

بصلة مقطعة صغير

معلقة نشا



طريقة عمل البيكاتا بالمشروم



بعد مانتبل البوفتيك نجيب طاسة ونحط فيها زبدة او سمن ونحط فيها البوفتيك لحد مايستوى بعد كده نشيله فى طبق على جنب

ونجيب البصله نحطها فى نفس الطاسة ونقليها شويه بعد ده نضيف المشروم ونقلب لحد مايستوى

بعد ده ندوب النشا فى شويه مايه ونضيفها على المشروم بعد كده الكريمة والبوفتيك لحد مانحس ان الكريمة لونها غير وتقلت

وندوقها علشان لو محتاجة ملح ويقدم

ولو عايزة تتعرفى على اصناف جديدة او طريقة عمل اللاصناف التى تقدم مع البيكاتا بالمشروم على سفرتك تعالى معايا من هنا وجربى و قوليلى النتيجة هنا ولو عايزة تستفسرى عن اى اكلة اتفضلى هنا






via منتديات كويتيات النسائية http://ift.tt/1oTTVk8

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق